Şubat 2016

ANTBİRLİKSPOR 1973-1994

Başkanımız Günay Moralılar- Kaptan Ruhi- Uşaklı Ömer- Tatar Mustafa- Fevzi Adam- Coşkun Ortaçakıroğlu- Süleyman Bulut- Mustafa Aydın-Muhsin Türken- Halil Doğan- Hasan Aktaş- Ali Biçer- Yavuz Marangoz- Muzaffer Yüzbaş- Noyan Şerbetçi- Yener Zorlutuna- Arif Akça- Aziz- Arap Ali- Arap Ahmet- Ali Filiz- Süleyman Morsi- Mehmet- Ali Sula- Erkan- Nevzat- Atilla- Abdullah- Turist Ömer- Arap Nazmi- Taşkafa Bülent- Erdoğan Tatlı- Şevki Melli- Şakir Filiz- Sabahattin- Metin Bulut- Mustafa Yılmaz- Taşkafa Cahit- Yalçın- ve daha isimlerini yazamadıklarım bir çok arkadaşımızla aynı formayı değişik yıllar

ANTBİRLİKSPOR EFSANE 1973-

ÖNCESİNİ ANTBİRLİKSPOR 1973-1994 SAYFASINDA DEVAMINI DA BU SAYFADA RESİMLERİ İLE BİRLİKTE YAZIYORUZ.
1982 - 1983 Tatar Mustafa Askere gitti, Talyaspor'da Metin, Rahmetli Erdal şöhretler karması vardı 4-2 yendiğimizi hatırlıyorum, Yolspor'a 3-0 yenildik, Amatörle de oynadık diye biliyorum.
1983 - 1984 oynamadığımı veya oynatmadıklarını düşünüyorum, bilgi aldığımda paylaşırım.

COŞKUN ORTAÇAKIROĞLU ESKİŞEHİR DEFANS OYUNCUSU ESKİŞEHİR ETİSPOR ANTBİRLİK

1970-1971 Eskişehir Altayspor Futbol
1971-1972 Eskişehir Etispor aynı yıl Eskişehir Genç Karması Futbol
1972-1973 Eskişehir Etispor Futbol
1973-1986 Antbirlikspor Futbol
1987 yılı Antbirlik Müessese Voleybol turnuvasında oynadı.
2013 yılından sonra ferdi olarak Bisiklet turları yaptı. Acıpayam'dan İzmir üzeri Çanakkale'ye tek başına bisikletle gitti.Şehitlik turu yaptı
2014 yılında Eskişehir'den Bursa üzeri Çanakkale'ye tek başına bisikletle gitti, Şehitlik turu yaptı

FEVZİ ADAM-ADANALI-SANTRAFOR-ANTBİRLİKSPOR-ADANA DEMİRSPOR- ADANA KÖPRÜSPOR

Fevzi Adam Adana doğumlu 1961 yılında İncirlikspor'da santrafor olarak futbola başlıyor, 1 yıl sonra Torosspor'a 1963 yılında tekrar İncirlikspora transfer sonrası başarılı sezonlar 1964 yılında profesyonel takım Adanademirspor'a amatör santrafor olarak transfer oluyor, 3 kalecinin sakatlanması ve kadro harici olması sonucunda kendini bir anda gol atan değil gol kurtaran kaleci pozisyonuna gelen Fevzi Adam, 4 maçta 2 şer gol yiyor, Boluspor'da antrenör futbolcu oynayan Lefter Küçükandonyadis'ten biri penaltı, biri Frikikten yediği golleri unutamıyor, daha sonra takıma gelen kaleci sonrası

RUHİ AKKAŞ- SAKARYA-KAPTAN RUHİ- ORTASAHA OYUNCUSU- SAKARYA GENÇLERBİRLİĞİ- ROYALSPOR- ŞEKERSPOR- ANTBİRLİKSPOR

1963 Yılında başlayan sporda Futbolculuk dönemi Sakarya Gençlerbirliği - Sakarya Royalspor - Sakarya Şekerspor'dan sonra Profesyonel Takım Burdurspor'da yine amatör olarak 1970-1973 arası futbol oynamış 3.

SÜLEYMAN BULUT- ANTALYA- PLATİNİ SÜLEYMAN- FORVET- ANTBİRLİKSPOR

1973 yılında Kırkgözspor'da başlayan Futbol serüveni, Antalyaspor Genç- Finikespor - Antalyaspor Amatör'den 1977 yılında Antspor (Antbirlikspor oldu) devam etmiş olup, 1992 yılında Futbolu bırakmıştır. Futbol aşığı, çok kimsenin yapamayacağını yapan, 1980 yılında ayağı kırılsa bile tekrar sahalara döndü, başarılı arkadaşımız.

SADİ SİNCANLIOĞLU- iSTANBUL- ANTRENÖR FUTBOLCU- MKE PİLSPOR- ANTALYASPOR

1968 yılı Karagümrükspor Genç takımı Vefa Stadı ile tanışma, Daha sonra Beşiktaş Amatör, Kasımpaşa'da 1 yılı kiralık, 3 yıl top oynama devamı Ödemiş'te Rahmetli Bülent Yüzbaş'ın tavsiyesi ile Antalya Antbirlikspor (Antspor), gelme ama Pilspor Başkanı Mümtaz Beyin ısrarla Pilsporda görmek istediklerini belirtmeleri sonucunda MKE Pilspor'a transfer olmuştur, Takımda orta saha oyuncusu görevi yapmıştır, çok sayıda Penaltı, frikik atmış takımına goller kazandırmıştır.

ANTİK YOL- ANTALYA 2016 yılı ziyaretimizden DÖŞEMEALTI DÜZLÜĞÜ- DÖŞEME BOĞAZI- DÖŞEME YOLU-

Kasım 2015 yılında ilk ziyaret ettiğim, Bugün ikincisi olan Antik Çağın güzelliğini gösteren mükemmel bir yer, Arkadaşım Gürcan'la Bisikletlerle 100 km. civarında yol yaptık. ilk defa gördü, bayağı keyif aldı, Antik çağdaki bir yolda 2016 yılında yürümek resim ve video çekmek, doğayı kirletmeden portakal yemek, anlatılmaz yaşanır diyoruz. bu güne kadar duymadığım tarihi bir yeri Bisikletle yaptığım turlarla keşfetmekte harikaydı. Köy sakinlerinin Doğa yürüyüşü yapanların, tepeden inerek turlarını tamamladıklarını ama bu turların yoğun olmadığını söylüyorlar.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.