Mart 2016

MUHSİN TÜRKEN- ANTALYA- DEFANS OYUNCUSU- ANTBİRLİKSPOR- BERGAMASPOR

Futbola 1975 yılında Bergama Kermesspor- Bergamaspor Amatör devamında askerlik sonrası Antbirlikspor futbola değişik mevkilerinde joker gibi oynayıp, spordan 1996 -1997 sezonunda emekli olan Muhsin kardeşimiz, futbol yaşamındaki bilinmeyenleri anlattı, keyifle dinledik, resimlerini o günlerin gazetelerini bizlerle paylaştı, geldiği yıllarda takımda yer bulma sıkıntısını, Rahmetli Alphan Uçum Hoca sonrasında Rahmetli Bülent Yüzbaş Hoca, içtenlikle yad etti, görev olarak kaleci dahil nerede oynayacaksam verdikleri görevi en iyi şekilde yaptım, kalecimizin olmadığı bir sezonda 7 maç kalede dur

Köprülü Kanyon- Side-Alanya-Gazipaşa-Antalya 5 gün 450 km. Konaklamalı Bisiklet Turumuz

Antalya'dan 1.gün köprülü Kanyon 90 km. civarı konaklamalı
Köprülü Kanyon'dan 2. gün Side 60 km. civarı konaklamalı
Side'den 3. gün Alanya 60 km. konaklamalı
Alanya'dan 4. gün Gazipaşa 50 km. konaklamalı
Gazipaşa'dan 5. gün Antalya 175 km. eve dönüş toplam 450 km. ye yakın olacağını düşünüyorum. Allah Utandırmasın.
Bisikletimizin son bakımları, yanımıza alacaklarımızı hazırladık, Nisan ayı hedefimize uygun ay, yazın yapacağımız Karadeniz'in doğusundan batısına turumuza antreman olsun. gerçekleştirdikten sonra yazı ve resimler bu sayfada Teşekkürler.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.