Mart 2018

TAŞAĞIL - 2018

Taşağıl Köyü (mahallesi) Antalya şehrinin Manavgat İlçesinin eskiden köyü şimdilerde mahallesi, bölünmüş güzel bir yol, bu güne kadar hiç gitmediğim, görmediğim yerdi ve yazın yapacağım turumuza antrenman için gidebileceğim yerlerdendi. pazar sabahı ışıklar caddesinden başlayan günübirlik turumuza sırası ile Aliçetinkaya caddesi, Aspendos bulvarı, Havaalanı yolu, Aksu, 30. km.de Kadriye Kavşağı, 40. km.de Serik, sonra Aspendos Tiyatrosu sapağı, ışıklı trafikte süral fabrika kavşağından sonra 50.

GÜVER UÇURUMU - ANTALYA

Güver Uçurumu bu günkü hedefim Toplam 55 km. civarı, hava açık, güneşli güzel ama rüzgarlı; önce kısa bir bilgi Güver Kanyonu 1 milyon yıl önce oluşan, 100 metreden fazla derinliği olan, seyir terası ile toprak yolu ile aşağıdan gelen şırıl şırıl su sesleri ile yeşilin her renginin olduğu çam ormanı içinde güzel bir bölge, Güver Uçurumu Antalya'da Korkuteli yolu üzerinde Düzler Çamı piknik alanının içinde, Antalya'dan 23 km. uzaklıkta, Bisikletle en kısa yol olan ışıklar caddesinden Dokuma güzergahından Kepez Üstü 12 km.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.