Haziran 2017

TOHUMLU KALEM - TURUMUZUN ANISINA

Kızımın da Cemsiz 6 Yıl Turumuzun daha güzel olması için ve gittiğim yerlere Kardeşi Cem'in Anısına tohumlu kalem dağıtılması düşüncesi ve girişimi ile yeserenkalem.com dan Berkay Bey'in de yaptığımız etkinliğin gerçek hayat hikayelerine örnek olduğunu söyleyerek önce 50 ad. sonrada 150 ad. Tohumlu Kalemi hiçbir ücret almadan tarafımıza göndermiştir. ilgisine teşekkürler.
tohumlu kalemlerin bir kısmı ulaşabildiğimiz dostlarımıza anı hatıra olarak verilmiş, diğerleri gittiğimiz yerlerde dağıtılacaktır. veremediğimiz dostlarımıza hakları baki olduğunu not olarak yazayım.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.