Nisan 2017

KARAİN MAĞARASI 2017 YILI

Karain Mağarası Antalya denince gezilecek yer olarak yerini alır, aramızda kalsın 05 Kasım 2016 yılında 63 yaşında ilk defa gittim ve gördüm. jeolojik zamanlardan kalan, 1946 dan 1973 yılına kadar çeşitli aralıklarla kazı yapılan mağara 1985 tarihinden günümüze kadar çalışmalar devam ediyormuş. mağara girişinde üstü örtülen bir bölgeyi de gördük, ışıklar cad. Antalya merkezinden şarampol cad.

EVDİR HAN - ANTALYA

Yazın yapacağım Cemsiz 6 yıl Turu'na hazırlık programı dahilinde bu gün Korkuteli yolu üzerindeki Evdirhan'a Bisikletle yolumuz düştü, Antalya merkezden dokuma Kepezüstünden 22 km. olan uzaklık, eğer Uncalı yeni açılan Batı çevre yolundan Kepezüstü gidilirse 30 km. oluyor, Korkuteli yolu üzerindeki Yukarı Karaman Düzler Çamı Mevkisinde sağ taraftaki yol levhasından 1 km. içeride, giriş ücretsiz, tuvalet ve suyu var, ama bakımsız, görevli eleman yok, detayları web sayfamız bisiklethobimiz.com da resimler, videosu ve yazıları ile hazırlıyorum.

Yasal Uyarı

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU'na ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır. Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar. www.bisiklethobimiz.com’a ve Coşkun ORTAÇAKIROĞLU ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.